Війна не завадила українцям встановити черговий рекорд

Війна не завадила українцям встановити черговий рекорд

Війна не завадила українцям встановити черговий рекорд. Цього разу – це міжнародний велозаїзд Smart-marathon, який присвячено 31-й річниці Незалежності України.

Ідея організаторів заходу у тому, щоб нагадати всім українцям, що ми одна велика дружня нація.
“Незалежно від того, перебуваємо ми в Україні чи далеко за її межами, спільно ми можемо робити дивовижні речі світового масштабу, наприклад, встановити рекорд щодо чисельності учасників та подолання загальної дистанції” – сказав Анатолій Полковніков, організатор заходу.

Хедлайнером проєкту став Олег Собчук, фронтемен українського рок-гурту Скай, який є великим фанатом велоспорту та керує благодійним фондом. До заходу приєднались українці на всіх континентах, навіть вчені зі станції Академік Вернадський, що в Антарктиді. Одже, цей захід охопив усі континенти.

За даними організаторів, до заходу приєдналось понад 32 тисячі учасників, з яких 27121 проїхали загальну відстань 139315 кілометрів. Таким чином, було встановлено новий рекорд за чисельністю учасників велозаїду.

Цікавим фактом є те, що День Незалежності України розпочався в Сіднеї на 7 годин раніше, ніж у Києві (23 серпня), а закінчився в Сан-Франциско на 10 годин пізніше (25-го серпня), тому міжнародний заїзд тривав майже три доби.

Захід відбувся завдяки підтримці партнерів, серед яких, благодійний фонд Олександра Пашка, Громадська організація «ЛІКАРСЬКИЙ ФРОНТ», Ольга Сумська, мережа клінік CALM, бюро міжнародної сертифікації SIC, компанії OLEROM та Ольга Редзюк, KARUNAS brand, Felicità design boutique, БФ «Українська красуня», ZAIMAK ARTDESIGN, TM RapidHrom, національна охорона «NATIONAL SECURITY»; «Ukrainian Foods LLV», Українська Аграрна Асамблея Олександр Гапон, БФ «AidUnit», fashion-бутік українського дизайнера Аліни Поліщук ONE LUXY SHOP, БФ «24.02 UKRAINE FOREVER», стиліст Леся Грищенко, BRANDFACE, CABINET BOSS. Top-50 та інші.
Співорганізаторами виступили ML PR Advertising Agency – Марина Філіпенко, Леся Єгорченко та Український центр міжнародного партнерства.

Поділитись