В Україні відбулася фіксація рекорду України в категорії “Наймасовіші міжнародні забіги”

В Україні відбулася фіксація рекорду України в категорії “Наймасовіші міжнародні забіги”

Smart marathon – подія, яка об’єднала українців по всьому світу! Вчора відбулася фіксація рекорду України в категорії “Наймасовіші міжнародні забіги”.
Марафон був присвячений 30-й Річниці Незалежності України.
Спільно учасники пробігли дистанцію, яку можна прирівняти до двох навколосвітніх подорожей. Президент Національного Реєстру Рекордів України Валентин Щербачов зафіксував цю подію як новий рекорд України. Всього до заходу долучилося більше 30-ти тисяч українців по всьому світу від Австралії і Африки до Америки і Антарктиди. За даними організаторів, Крим, Луганськ і Донецьк теж підтримали акцію.
В ефірі програми MED + Wellness амбасадор марафону Анатолій Анатоліч розповів про унікальність Smart marathon і підвів його підсумки.

Захід підтримали відомі українці, теле- і радіоведучі, зірки шоу-бізнесу: Оля Цибульська, Oleynik, Павло Шилько, Серж Гагарін, Анна Добріднєва, Олександр Лещенко та багато інших.
Організатор заходу, Анатолій Полковніков, в ефірі програми подякував партнерам, які підтримали проект, і відзначив, що без їхньої участі не вдалося б реалізувати такий масштабний проект.


Захід носив благодійний характер, тому особливо хочеться відзначити участь таких організацій, як Товариство Червоного Хреста України, Національний Реєстр Рекордів, інформаційних партнерів NEW FORMAT і «MED +», міжнародну систему сертифікації S.I.C. Global і Український Медичний Університет. Як завжди, в подібних ініціативах активну участь прийняли українські ресторатори: гастрокафе SHOTAM, мережа піцерій Mamamia, Sorry Бабушка, та талійський ресторан Маріо, який передав 10% прибутку на благодійність.

Поділитись