Успішний виступ фаворитів: огляд недільних матчів Першої ліги

Успішний виступ фаворитів: огляд недільних матчів Першої ліги

ФК «Минай» поступився «Металісту» 0:3, а СК «Полтава» впевнено перемогла «Маріуполь» з тим же рахунком, зберігаючи безпрограшну серію.

Перший недільний матч між ФК «Минай» та ФК «Металіст» відкрив футбольний день Першої ліги. Господарями поля були ужгородці, які вже 331 хвилину не можуть забити. Харківська команда займає 4-е місце в чемпіонаті. Рахунок відкрився на 15-й хвилині завдяки голу Василя Луціва, який під завісу першого тайму оформив дубль. Команди пішли на перерву за рахунку 0:2 на користь гостей. Попри спроби «Миная» відігратися, третій гол на 75-й хвилині забив Чідомере, встановивши остаточний рахунок 0:3.

Заключний матч 8-го туру групи Б Першої ліги відбувся між СК «Полтава» та ФСК «Маріуполь». Полтавська команда залишається єдиною в чемпіонаті без поразок. Вони активно розпочали гру, і на 32-й хвилині Плахтир відкрив рахунок. До перерви гості не створили жодної загрози для «Полтави». Після перерви «Маріуполь» намагався змінити хід гри, але на 69-й хвилині Щербак реалізував пенальті, зробивши рахунок 2:0. Третій гол на рахунку Євгена Місюри, який забив після кутового. Воротар Восколян оформив «сухий» матч, а «Полтава» виграла з рахунком 3:0.

Фото з сайту ФК

Матчі 9-го туру Першої ліги відбудуться:

27 вересня у групі Б:

ФСК «Маріуполь» – ФК «Кремінь»

ФК «Металіст 1925» – СК «Полтава»

28 вересня у групі А:

ФК «Буковина» – ФК «Минай»

ФК «Епіцентр» – ФК «Поділля»

ФК «Металіст» – ФК «Прикарпаття»

29 вересня у групі Б:

ФК «Діназ» – ФК «Металург»

ФК «Юска» – ФК «Вікторія»

Матеріал підготовлено за інформацією футбольних клубів: Полтава, Маріуполь, Металіст, Минай. А також за інформацією ПФЛ.

Поділитись