Українська гімнастка Різатдінова розповіла про систему суддівства на Олімпіаді

Українська гімнастка Різатдінова розповіла про систему суддівства на Олімпіаді

Бронзова призерка Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Ганна Різатдінова висловилася про підсумки змагань в особистому багатоборстві на ОІ-2020 у Токіо.

На її думку, російські спортсменки справедливо програли ізраїльській гімнастці Ліной Ашрам.

«На мій погляд, перемога Ашрам відбулася не тому, що Ліной була на 20 голів вище, хоча, як на мене, вона дійсно була крутіша за росіянок.

Це сталося скоріше тому, що хтось щось захотів поміняти у тій системі нагорі. У нас все одно є там своя якась система, про яку ми не знаємо. Ми можемо лише здогадуватися.

Мені здалося, що хтось там щось захотів поміняти – і дали можливість… В принципі, все було чесно. Зрозуміло, Росія кричить, що їх засудили – на мою думку, їх просто посудили чесно. Просто як воно є», – заявила Різатдінова в інтерв’ю Youtube-каналу «Острів».

На Олімпійських іграх у Токіо в індивідуальному багатоборстві росіянка Діна Аверіна стала другою, сенсаційно поступившись ізраїльтянці Ліною Ашрам, а Аріна Аверіна не потрапила на п’єдестал, посівши четвертий рядок. Також представниці російської збірної стали другими у групових вправах.

Поділитись