Мбаппе розбив уболівальниці ніс м’ячем і приніс подарунок як вибачення

Мбаппе розбив уболівальниці ніс м’ячем і приніс подарунок як вибачення

Мбаппе подарував свою футболку вболівальниці, якій розбив ніс м’ячем перед матчем у Лізі.

Французький нападаючий «Парі Сен-Жермен» Кіліан Мбаппе розбив уболівальниці ніс на розминці перед матчем. Про це у Twitter повідомляє ESPN.

Зустріч зі «Страсбуром» у рамках 37 туру чемпіонату Франції завершилася з рахунком 1:1. Перед грою форвард вибив м’яч за межі поля та влучив у обличчя дівчині, яка сидить на трибуні. Футболіст одразу ж підійшов до неї та супроводжував до місця, де лікарі надали їй допомогу. Зазначається, що пізніше він зустрівся з фанаткою і приніс їй у подарунок футболку зі своїм номером як вибачення.

Завдяки нічиєї зі «Страсбуром» ПСЖ достроково забезпечив собі чемпіонство у Лізі 1 у сезоні-2022/2023. Титул став для парижан 11-м, що є рекордним результатом у чемпіонаті Франції. Раніше клуб ділив перше місце за цим показником із «Сент-Етьєном» — 10 перемог.

Ще один рекорд встановив аргентинський форвард ПСЖ Ліонель Мессі. Він вразив ворота суперників на 59-й хвилині гри, і цей гол став для нього 496-м за час виступів у п’яти найкращих європейських лігах. Таким чином, він випередив португальця Кріштіану Роналду, який забив 495 м’ячів.

Поділитись