Макгрегор зробив заяву перед першим за два роки поєдинком

Макгрегор зробив заяву перед першим за два роки поєдинком

Колишній чемпіон Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC), ірландець Конор Макгрегор висловився про проведення першого за два роки поєдинку. Його слова наводить YouTube-канал промоції.

Спортсмен заявив, що після повернення до октагона сподівається влаштувати ще сто боїв і досягти сталості в кар’єрі. До кінця 2023 року він планує побитися з 37-річним американцем Майклом Чендлером. «Він провів кілька захоплюючих поєдинків. Він сповнений ентузіазму і готовий битися. До того ж, він непоганий боєць. Отже, я задоволений своїм суперником», — зазначила Макгрегор. Він додав, що його повернення буде «найбільшим в історії єдиноборств».

Про намір влаштувати поєдинок із Чендлером 34-річний ірландець заявив 21 травня. «Бій із Чендлером відбудеться цього року, 100 відсотків. У грудні, але, можливо, навіть раніше. Усі дзвінки було зроблено, процес запущений., — повідомив спортсмен.

Останній поєдинок Макгрегор провів улітку 2021 року, поступившись американцю Дастіну Пор’є технічним нокаутом. Ірландець отримав перелом ноги, після якого відновлюється досі. У професійній кар’єрі він провів 28 боїв, здобувши 22 перемоги і зазнавши шести поразок. В активі Чендлера 23 перемоги та вісім поразок.

Поділитись