Ф’юрі пообіцяв нокаутувати Уайлдера і піти з великого спорту

Ф’юрі пообіцяв нокаутувати Уайлдера і піти з великого спорту

Британський боксер Тайсон Ф’юрі на прізвисько Циганський король пообіцяв, що після перемоги над чемпіоном WBC у важкій дивізіоні, американцем Деонтеєм Уайлдером, він повісить рукавички на цвях і піде з великого спорту, так як в світі перемагати буде вже нікого.

«Мій прогноз, що це буде – фантастичний бій! І я обов’язково відправлю його у нокаут», – запевнив Ф’юрі журналістів.

У відповідь на це Уайлдер розсміявся, проте Ф’юрі заявив, що сміх доведе боксера в роздягальню, де він «буде плакати». За словами британського бійця, найбільшим задоволенням для нього буде вибивати Уайлдеру зуби один за іншим.

Колишній чемпіон світу з боксу у важкій вазі Майк Тайсон повідомив, що вболіває за Ф’юрі, пояснивши свою симпатію тим, що британця назвали в честь нього самого.

Американський боксер Евандер Холіфілд, якому Тайсон в 1997 році відкусив вухо, вважає, що перемога може дістатися Уайлдеру. «Якщо Деонтею дати час, щоб викинути цей удар правою, це відразу нокаут. Але Тайсон Ф’юрі розумний боєць, у нього довші руки, незручний стиль, він може пристосовуватися. Справа буде в тому, який боєць нав’яже свій бій», – пояснив він.

Боєць ММА Коннор Макгрегор додав, що Ф’юрі зможе виграти, якщо буде зберігати контроль над своєю свідомістю, точністю і стилем.

23 лютого відбудеться бій Вайлдера проти британця Тайсона Ф’юрі. Це буде реванш в суперважкій вазі за звання чемпіона світу. В середині січня Уайлдер заявив, що в разі нокауту завершить боксерську кар’єру. Тайсон Ф’юрі і Деонтей Уайлдер зустрічалися на рингу в 2018 році. Тоді судді не змогли виявити переможця і зафіксували нічию.

Поділитись