Бій Ф’юрі – Усик зірвався в останню хвилину

Бій Ф’юрі – Усик зірвався в останню хвилину

Буквально в останню хвилину зірвався бій за звання абсолютного чемпіона хевівейту, передає Sports.kz із посиланням на Vringe.com.

За даними ESPN, попередні переговори завершилися успішно – британські претенденти Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) та Ділліан Уайт (28-2, 19 КО) погодилися на відступні, дозволивши чемпіонам співвітчизнику Тайсону Ф’юрі (31-0-1, 22 КО) ) та Олександру Усику (19-0, 13 КО) з України визначити першого абсолюту в епоху чотирьох поясів.

За даними джерела, в останню хвилину команди Уайта та Джошуа вирішили переглянути угоду, після чого вся витівка провалилася. “Ось це ось називається “жадібність””, – резюмував Ф’юрі.

Імовірно, бій Ф’юрі vs Усик мав відбутися в червні в Саудівській Аравії, а на кону були б ті самі 155 мільйонів USD, які минулого року були обіцяні інвесторам за бій Ф’юрі vs Джошуа.

Джерело стверджує, що саме з цієї причини у WBC багато разів переносили торги з бою Ф’юрі vs Уайт — Ділліан є «тимчасовим» чемпіоном організації та обов’язковим претендентом. Тепер немає жодних сумнівів, що цей бій відбудеться наступним. А його доля все ж таки вирішиться на торгах.

Екс-об’єднаний чемпіон хевівейту Джошуа поступився Усику титулами у вересні в Британії, після чого скористався прописаним у контракті пунктом про реванш. Британець був близький до того, щоб на якийсь час відійти вбік і дозволити Усіку і Ф’юрі визначити переможця. Натомість Джошуа було обіцяно 20 мільйонів USD та бій із переможцем.

Поділитись