Зрадники у Запоріжжі готові передати військовим РФ морську базу в Бердянську

Зрадники у Запоріжжі готові передати військовим РФ морську базу в Бердянську

Член так званої військово-цивільної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов заявив, що Запорізька область може передати у розпорядження Росії військовий аеродром у Мелітополі та морську військову базу у Бердянську.


Як повідомив Рогов в інтерв’ю росЗМІ 29 травня, регіон може запропонувати Росії колишню українську військово-морську базу “Схід” у Бердянську, яка, як заявив “чиновник”, досить непогано технічно оснащена.

«Але, природно, це треба розглядати безпосередньо керівництву [російського] Міністерства оборони, чи потрібна така база з тієї простої причини, що Азовське море, яке стало внутрішнім морем Росії, можливо, і не потребує присутності військових у Бердянську», — уточнив член головної ради військово-цивільної адміністрації регіону.

Крім того, додав Рогов, Запорізька область може передати у розпорядження РФ військовий аеродром у Мелітополі.

“Це дуже зручний аеродром для повноцінної бази ВКС Росії, де можуть розміщуватися і винищувачі, і бомбардувальники, і безпосередньо система ППО, а також військово-транспортна авіація”, – наголосив Рогов.

Про те, що військові бази та інші військові об’єкти України в Запорізькій області будуть передані російській армії, ще 27 травня повідомляв ще один колаборант – заступник начальника ГУ МВС у Запорізькій області Олексій Селіванов.

Того ж дня Рогов заявив, що українські бази, що знаходяться на приазовській частині України, мають займати російські військовослужбовці.

Поділитись