Зловмисників, які розстріляли мешканця Запорізької області взято під варту

Зловмисників, які розстріляли мешканця Запорізької області взято під варту

Зловмисників, які розстріляли мешканця м.Токмак, взято під варту.  Про це повідомляє пресслужба прокуратури Запорізької області.

Токмацька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом за фактом хуліганських дій по відношенню до 45-річного токмачанина.

“Слідство встановило, що 2 липня поточного року на одній з зупинок громадського транспорта м.Токмак між потерпілим та двома місцевими мешканцями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку, при цьому опоненти погрожували застосуванням зброї. Намагаючись втекти від нападників, постраждалий отримав поранення обох ніг. За результатами проведених першочергових та невідкладних слідчих (розшукових) дій встановлено причетних до кримінального правопорушення, яких затримано в порядку ст. 208 КПК України. Того ж дня, за місцем проживання зловмисників, правоохоронцями проведено санкціоновані обшуки. Під час обшуків виявлено та вилучено травматичний пістолет та патрони”, – йдеться у повідомленні.

Наразі зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

 

Поділитись