Зі спільного в України та Росії залишився тільки кордон, – Володимир Зеленський

Зі спільного в України та Росії залишився тільки кордон, – Володимир Зеленський

Новообраний Президент України Володимир Зеленський на своїй сторінці у Facebook заявив: “Єдине, що нині поєднує Україну та Росію — це кордон”. Зеленський також прокоментував рішення НТВ показати старе шоу з ним в якості ведучого, передає Newformat.info.

Після будь-якого «до побачення» неодмінно настає «добрий день». Довго думав стосовно «много общего» між Україною та Росією. Реальність така, що сьогодні, після анексії Криму та агресії на Донбасі, з «общего» у нас залишилося тільки одне – це державний кордон. 2295 кілометрів і 400 метрів «общего».  І контроль за кожним міліметром з українського боку Росія повинна повернути.  Тільки тоді ми зможемо продовжити пошуки «общего».
А заборона експорту нафтопродуктів, відкриття пунктів видачі паспортів мешканцям окупованих територій, утримання українців у полоні ні на йоту не наближає врегулювання відносин між нашими країнами.  І «братськими» такі відносини точно називати не можна. Тепер від «общего» до «частного».
Стосовно шоу, яке анонсував російський федеральний канал.

Хочу нагадати, що саме участь у телешоу зробила мене популярним в Україні і врешті-решт допомогла стати обраним Президентом України. 
Ефір цього шоу, знятого багато років тому, на мій погляд, має дивний вигляд – у мене немає амбіцій зробити політичну кар’єру в Росії. Від «частного» до «публичного». Тішить, що російські політики освоїли новий для себе жанр – спілкування зі мною в публічному просторі.  Адже Інтернет, як відомо, все пам’ятає, і цю дискусію фіксуватимуть мільйони людей в усьому світі.  Тож запрошую у світ відкритості та публічності.

Нагадаємо, що  у прес-службі Володимира Зеленського повідомили, що на сьогоднішній день у соціальних мережах створено безліч сторінок нібито «Володимира Зеленського». Частина з них створена прихильниками – за що їм безмежна подяка, але і прохання користуватися на них інформацією з офіційних сторінок. Але найбільша частина фейкових сторінок створена з метою дискредитації Володимира Зеленського і його команди.

Так, офіційна позиція Володимира Зеленського і партії «Слуга народу», а також інформація про діяльність новообраного Президента та представників його команди розміщується на сайті: https://ze2019.com/
 
Офіційні сторінки в соц.мережах:

 

Поділитись