Зеленський заявив, що починав свій шлях, як свого часу Стів Джобс

Зеленський заявив, що починав свій шлях, як свого часу Стів Джобс

Президент України Володимир Зеленський заявив, що початок його шляху в політику можна порівняти з тим, як починав свою діяльність засновник компанії Apple Стів Джобс.

«Найвідомішою промовою, яку він виголосив у Стенфордському університеті, є промова Стіва Джобса. Колись Apple починала свій шлях в гаражі, починала шлях з божевільних, на перший погляд, ідей. І Україна має схожу ситуацію», – сказав він.

Український глава зазначив, що точно так само вони з командою сиділи в офісі і генерували ідеї, в які ніхто не вірив, про які говорили, що це неможливо.

За його словами, зараз Україна здійснила того, що в iPhone є «українське творіння – держава в смартфоні», маючи на увазі програма, яка дозволяє громадянам за допомогою смартфона отримувати ряд державних послуг.

Раніше повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський прибув до Каліфорнії в рамках робочого візиту, з яким він перебуває в США.

Зеленський планує зустрітися тут з засновником компаній SpaceX і Tesla Ілона Маском, засновником Amazon Джефом Безос і главою Apple Тімом Куком.

Поділитись