Зеленський відповів Путіну на фразу “А у нас в квартирі газ. А у вас?”, сказану в Парижі

Зеленський відповів Путіну на фразу “А у нас в квартирі газ. А у вас?”, сказану в Парижі

У Росії – газ, а в Україні – газопровід, і в цьому баланс. Про це в ефірі телеканалу «1 + 1» заявив президент України Володимир Зеленський.

9 грудня в Парижі відбулася зустріч лідерів країн нормандської четвірки – президентів Росії Володимира Путіна, Україна Володимира Зеленського, Франції Еммануеля Макрона і канцлера Німеччини Ангели Меркель.

“Відомий дитячий віршик: “А у нас в квартирі газ. А у вас?”. І у вас є і буде, але може бути набагато дешевше”, – заявив тоді російський лідер на прес-конференції. За його словами, якщо Москва і Київ домовляться працювати чесно, то газ для кінцевого (перш за все промислового) споживача в Україні може подешевшати на 25%.

Володимир Зеленський, в свою чергу, заявив на прес-конференції, що на переговорах газове питання було розблоковано, назвав питання транзиту газу дуже важливим і повідомив, що питання буде обговорюватися на рівні радників.

Вчора в ефірі каналу «1 + 1» український лідер відреагував на прочитані Путіним вірші. “А у нас газопровід. І в цьому баланс”, – заявив він.

Поділитись