Зеленський відповів на питання про другий президентський термін

Зеленський відповів на питання про другий президентський термін

Президент України Володимир Зеленський вважає, що зараз рано говорити про його плани балотуватися на другий термін, відповідне рішення він прийме за підсумками першої каденції.

Про це він розповів 22 серпня в ефірі телеканалу «Інтер».

«Дуже рано говорити про це (про плани балотуватися на другий президентський термін. – Ред). Тут не про бажання мова. Я повинен поважати себе … Я завжди озирався назад, щоб подивитися, що я зробив і чи гідний я йти в цьому напрямку далі. І через п’ять років, після свого президентства, я так само зупинюся точно, подивлюся, що я зробив, вийду на вулицю до людей, які будують країну», – поділився Зеленський.

Він також заявив, що не можна приймати рішення балотуватися, спираючись лише на власні амбіції. На думку Зеленського, виграти на обіцянках вдруге не вийде.

«Подивіться історію нашої країни. Якщо ти відчуваєш, що не можеш виграти вибори … це говорить про те, що люди тебе не підтримують. Як можна бути президентом країни, яка не хоче тебе обирати? Наш колишній [президент Петро Порошенко] так робив. Я вважаю, що це невірно принципово», – резюмував президент України.

Поділитись