Зеленський попередив про здатність України дати відповідь на Донбасі

Зеленський попередив про здатність України дати відповідь на Донбасі

Президент України Володимир Зеленський попередив, що українські військові будуть давати належну відповідь на атаки противника на Донбасі.

Про це він заявив під час представлення нового міністра оборони України Андрія Тарана, відеозапис доступна на сторінці офісу глави держави в Facebook. Зеленський розповів, що зараз українська влада робить все для врегулювання конфлікту на сході країни. За його словами, той, хто думає, що можна безкарно стріляти в українських солдат, фатально помиляється.

«Я не раджу противнику думати, що наше бажання світу послаблює нашу здатність дати відсіч. Це не так. Українські військові уповноважені завжди давати потужну відповідь на дії агресора», – підкреслив глава держави.

10 березня український командування звинуватило збройні сили самопроголошеної Донецької народної республіки в обстрілі позицій в районі населеного пункту Піски. В результаті боїв на лінії зіткнення загинули троє українських військовослужбовців, дев’ять були поранені. У штабі Операції Об’єднаних сил заявили, що загальні втрати ДНР склали до трьох убитих і п’яти поранених.

Поділитись