Затверджено межі окупованого Донбасу

Затверджено межі окупованого Донбасу

Визначено межі тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Відповідний указ, з переліком районів, міст, селищ і сіл, опублікований на сайті Президента.


Частину документа складають координати меж тимчасово окупованих територій, які визначаються фактичної лінією розмежування в зоні бойових дій на сході, і сам список населених пунктів.

У Донецькій області у список потрапили міста, які контролюються силами російських окупантів. Це – Донецьк, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Макіївка, Сніжне, Харцизськ, Хрестівка, Шахтарськ, Ясинувата.

До переліку окупованих територій Донецької області увійшли частини районів: Бахмутського, Мар’їнського, Волноваського, Ясинуватського, а також Бойківський, Амвросіївський, Новоазовський, Старобешівський, Шахтарський райони.

У Луганській області – міста Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Голубівка, Довжанськ, Кадіївка, Первомайськ, Ровеньки, Сорокіне, Хрустальний, райони – Антрацитівський, Довжанський, Лутугинський, Новоайдарський, Перевальський, Слов’яносербський, Сорокинський і частина Станично-Луганського і Попаснянського районів.

Поділитись