З початку червня 2019 року на водоймах країни загинуло 103 людини

З початку червня 2019 року на водоймах країни загинуло 103 людини

Купальний сезон у розпалі, отже і кількість нещасних випадків на воді чи не щодня лякає невтішною статистикою – лише 12 червня на водоймах України потонуло 10 громадян.

Водночас, з початку червня вода забрала життя вже більше сотні людей. Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій, з початку червня вода забрала життя вже більше сотні людей. Зокрема, тільки на Сумщині упродовж 11 червня зафіксовано 4 випадки виявлення потопельників у річках Сейм, Псел та у ставку в с. Сім’янівка Конотопського району.

У Запорізькій області, о 19 годині 11 червня на ставку в м. Василівка черговим караулом ДПРЧ-15 було знайдено, вилучено з води та передано співробітникам Національної поліції тіло хлопчика 2011 року народження, який потонув під час купання.

Двічі вилучали потонулих і на Черкащині. Зокрема, на р. Тясмин в м. Сміла знайдено тіло підлітка 2006 року, а на р. Дніпро в Черкасах відпочивальниками було виявлено чоловіка віком 45 років, обставини загибелі якого з’ясовують правоохоронці.

На Львівщині 11 червня, а саме в с. Сокільники Пустомитівського району, під час купання в місцевому озері втопився юнак 2002 року народження.

Загалом, з початку року на водоймах країни вже потонуло 379 людей, з яких 42 дитини. При цьому врятовано 156 громадян, у тому числі 24 дитини.

Фото ДСНС.

Поділитись