Юлія Тимошенко закликала українців прийти на місцеві вибори в неділю, 29 квітня

Юлія Тимошенко закликала українців прийти на місцеві вибори в неділю, 29 квітня

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко закликала всіх українців, у чиїх громадах у неділю, 29 квітня, відбудуться вибори, прийти і проголосувати. Політик зазначила, що вибори відбудуться у 40 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) України.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці у Facebook.

«Треба сказати, що вибори б мали відбутися загалом у 150-200 ОТГ. Чому ж тоді всього 40? Це саме ті ОТГ, де влада (як вона вважає) має достатньо адміністративного ресурсу та підконтрольних «феодальних сил» для фальсифікації результатів голосування, створення ілюзії про популярність партії влади на місцях та «падіння» «Батьківщини». Ну і трохи поділити землю там планують», – наголосила парламентарій.

За її словами, «Батьківщина» й надалі захищатиме результат виборів людей, зупинятиме фальсифікації та протиcтоятиме адмінресурсу.

«Ми покажемо, що корупційну владу можливо перемагати. Я звертаюся до всіх, у чиїх громадах у неділю відбудуться вибори, з великим проханням: прийти і проголосувати. А ми проведемо всеохоплюючий паралельний підрахунок голосів за протоколами і повідомимо вам чесний результат першими», – зазначила лідер партії.

Юлія Тимошенко також нагадала, що в 2016-2017 роках в Україні відбулося 5 великих хвиль виборів депутатів ОТГ. За їхніми результатами, безумовну перемогу здобула партія «Батьківщина», всупереч шаленому адміністративному ресурсу та несамовитим фальсифікаціям.

Загальний результат партії – 28,5% від усіх депутатів, обраних від партій.

Поділитись