Всього за добу росіяни вбили трьох жителів Донеччини – Мороз

Всього за добу росіяни вбили трьох жителів Донеччини – Мороз

22 жовтня окупанти обстріляли населені пункти на чотирьох напрямках Донеччини. Як повідомив в.о. начальника Донецької обласної військової адміністрації Ігор Мороз, через ворожу атаку загинули та постраждали люди.

На волноваському напрямку росіяни сім разів вдарили з артилерії по Вугледару. Крім цього, місто двічі атакували з мінометів і раз – із «Градів», а також завдали один авіаудар. У Богоявленці внаслідок обстрілів було пошкоджено господарчі споруди.

На донецькому напрямку під удар потрапила Авдіївка, там загинула одна людина. У Курахівській громаді окупанти атакували Веселий Гай, Ганівку і Трудове, де уразили інфраструктурний об’єкт.

На горлівському напрямку російська армія вдарила по Торецьку, поціливши у два будинки. У Часовоярській громаді росіяни пошкодили п’ять приватних будинків, багатоповерхівку і промислову будівлю.

На лисичанському напрямку ворог пошкодив будинок у Серебрянці Сіверської громади. У Званівській громаді окупанти атакували Переїзне, а в Лиманській громаді — Торське і Зарічне.

«Всього за добу росіяни вбили трьох жителів Донеччини, поранили ще трьох», – додав Мороз.

Поділитись