ВПС США розпочали відпрацювання знищення російського флоту

ВПС США розпочали відпрацювання знищення російського флоту

Надзвукові стратегічні бомбардувальники ВПС США B-1B Lancer почали відпрацьовувати нове завдання – знищення кораблів Балтійського та Чорноморського флотів Росії.

«Два B-1 можуть випустити Балтійським флотом 48 LRASM (протикорабельна ракета великої дальності — прим. РВ). Цього може виявитися цілком достатньо, щоб одним ударом потопити весь флот, усунувши цим головну загрозу кораблям США та їхніх союзників у регіоні», — пише про це Forbes.

Видання стверджує, що завдяки великій дальності ракети LRASM B-1, зможуть дістати російські кораблі в будь-якій точці Чорного моря з повітряного простору НАТО.

Ця звістка викликала великий резонанс у Мережі, ось лише деякі коментарі російських користувачів:

«Адже потім цьому лансеру буде нікуди приземлитися, і не стане центру прийняття рішень»;

«У Голлівуді так і буває, тільки там про відповідь нічого не показують. Насправді все набагато сумніше. І не для ВМФ Росії»;

«А потім, незважаючи на „відпрацювання”, виявлять, що знищили їх самих»;

“Можна подумати, що американський флот після цього залишиться на плаву”;

“Ну да ну да! Можна подумати, що наш ВМФ це хлопчики, і вони сидітимуть і спостерігатимуть! Всі ваші вильоти засікаються до того, як ви ще збираєтеся вилетіти. І не дай боже, якщо хоч щось полетить у бік кораблів, від місця зльоту, та й сам апарат перестане існувати. Тож велком».

«Ага, аналітик цієї статті, мабуть, вважає російський військовий флот риболовним флотом? Чи не подумав він, що флот відповість так, що їх В-1 ще над територією НАТО на запчастини рознесе разом з їхніми ракетами? А так Росія має такі ж бомбардувальники, які аналогічно можуть вчинити з флотом США і НАТО».

Поділитись