Ворог накопичує особовий склад на передових позиціях у Вовчанську

Ворог накопичує особовий склад на передових позиціях у Вовчанську

У центральній частині міста противник провів перегрупування у кварталі багатоповерхової забудови з метою продовження штурмових дій.

У Вовчанську на Харківщині російські окупанти продовжують активну повітряну розвідку. У центральній частині міста противник здійснив перегрупування штурмових груп.

Про це повідомила прес-служба Оперативно-тактичного угруповання «Харків».

Зокрема, як зазначається, протягом доби на Харківському напрямку російські окупанти 13 разів намагалися атакувати позиції ЗСУ. Українські  військові зупинили всі спроби противника просунутися вглиб України.

Так, в районі населеного пункту Глибоке противник переміщує особовий склад, проводить евакуаційні заходи та заходи логістичного забезпечення. У районі населених пунктів Стариця, Бугруватка, Огірцеве ворог проводить внутрішню ротацію бойових змін, накопичує живу силу на передових позиціях.

«У Вовчанську окупанти продовжують вести повітряну розвідку. У центральній частині міста противник провів перегрупування штурмових груп 153-го танкового полку та 4-ї добровольчої штурмової бригади штурмові дії у кварталі багатоповерхової забудови з метою продовження штурмових дій», – йдеться у повідомленні.

Крім того, як поінформували в ОТУ «Харків», в районі населеного пункту Тихе відмічено підготовку підрозділів 83-ї окремої десантно-штурмової бригади до проведення наступальних дій. По населеному пункту Вовчанські Хутори противник завдав удар РСЗВ з території РФ.

Поділитись