Володимиру Зеленському на тлі провалів його політики готують заміну

Володимиру Зеленському на тлі провалів його політики готують заміну

Український політолог Андрій Золотарьов розповів, що олігархи готують заміну президенту Володимиру Зеленському на тлі провалів його політики.

Як альтернатива, за словами експерта, було обрано кандидатуру в особі екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Фахівець зазначив, що, згідно з недавніми даними соцопитування, Зеленський вперше за два роки свого президентства став лідером антирейтингу серед українських політиків, зумівши випередити навіть екс-главу держави Петра Порошенка. Він вважає, що опитування було фіктивним і було організоване спеціально для того, щоб за підсумком вийшов цей результат, проте заявив, що для чинного глави держави і без цього позначився негативний тренд.

«Як альтернатива намагаються зараз рухати Дмитра Разумкова. Але Разумкову треба спочатку ще сформувати депутатську групу. Я думаю, тут олігархічний кооператив йому допоможе, там позначилися вже батьки-утримувачі цього проекту», – наголосив політолог.

На його думку, екс-спікера Ради представлять українському народу як “Зеленського без шкідливих звичок”. Його завданням, як вважає Золотарьов, буде виконання передвиборчих обіцянок Зеленського. Тож низка експертів припускають, що нині готується плавний трансфер влади від Зеленського до Разумкова, підсумував експерт.

Поділитись