Володимир Зеленський скоро оголосить про майбутні вибори глави держави, – Андрій Рева

Володимир Зеленський скоро оголосить про майбутні вибори глави держави, – Андрій Рева

Терміни озвучив колишній міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Політик вважає, що нинішній президент Володимир Зеленський скоро оголосить про майбутні вибори глави держави. За його словами, це може статися вже влітку цього року. На думку Реви, він зробить заяву напередодні 30-річчя незалежності України, 24 серпня.

Рева відзначив, що швидше за все Зеленський виступить з черговими ініціативами і в кінці запропонує призначити дату наступних виборів.

“По всьому видно, що катастрофа в економіці, соціальній сфері змушує його перезавантажувати все те, що відбувається”, – сказав експерт.

Експерт вважає, що український лідер легко кине три роки свого президентського терміну, щоб піти на другий термін. Він зробить це тому, що в наступні три роки в Україні ситуація буде тільки погіршуватися.

Якщо Володимир Зеленський виграє чергові вибори, то у нього в запасі буде ще п’ять років, за які зможе перезапустити роботу уряду і парламенту.

Рева не виключає, що абсолютної більшості голосів Володимир Зеленський не завоює. Але при цьому виграти нові президентські вибори він зможе.

Поділитись