Вночі «Шахеди» влучили в нафтопереробний завод на Полтавщині

Вночі «Шахеди» влучили в нафтопереробний завод на Полтавщині

В ніч на 20 вересня ворог в черговий раз застосував ударні БпЛА типу «Shahed-136/131». На жаль, є кілька влучань у нафтопереробний завод на Полтавщині, внаслідок чого роботу підприємства тимчасово зупинено. 

За даними Генштабу ЗСУ, у ніч на 20 вересня було зафіксовано пуски кількох груп ударних безпілотників (за попередніми даними близько 24) з південно-східного та північного напрямків.

В результаті бойової роботи 17 «шахедів» знищено протиповітряною обороною по маршруту слідування у межах Сумської, Полтавської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

На жаль, є кілька влучань у нафтопереробний завод на Полтавщині, внаслідок чого роботу підприємства тимчасово зупинено. Над ліквідацією наслідків працюють відповідні служби.

«Сьогодні вночі росіяни неодноразово атакували Полтавщину. Наша ППО добре відпрацювала по ворожим БпЛА. На жаль, є влучання у Нафтопереробний завод у Кременчуці. Сталася пожежа. На місці працюють усі відповідні служби. Роботу заводу тимчасово припинено. Станом на зараз відомо, що постраждалих немає», – про це зранку повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін у телеграмі.

Поділитись