Внаслідок вибуху БК танка, екіпаж окупантів викинуло через люк на висоту 60 метрів

Внаслідок вибуху БК танка, екіпаж окупантів викинуло через люк на висоту 60 метрів

У ході боїв за Бахмут, безпілотний літальний апарат зміг зафіксувати унікальний випадок, коли екіпаж ураженої бойової машини викинуло детонаційною хвилею боєкомплекту на висоту майже 60 метрів.

На даний момент відомо про те, що при спробі вступити у відкритий бій, танк отримав критичне пошкодження, в результаті якого було порушено боєукладку. Внаслідок практично миттєвої детонації боєприпасів, один із членів екіпажу виявився у прямому сенсі викинутий із вежі танка. Судячи з відеокадр з безпілотника, танкіста викинуло на висоту близько 60 метрів і приблизно таку ж дистанцію в горизонтальній площині.

Подробиці того, що сталося, поки що не наводяться, проте, судячи з усього, сила підриву боєкомплекту танка виявилася вкрай потужною, при цьому гарантовано виявився знищений і сам танк, який отримав пошкодження як від прямого влучення, так і від підриву комплекту боєприпасів.

Джерела повідомляють про те, що відеокадри могли бути зняті на півдні Бахмута під час активного протистояння ПВК «Вагнер» та українських військових.

Поділитись