Влада Росії має намір затримувати Навального після прибуття в Росію

Влада Росії має намір затримувати Навального після прибуття в Росію

Відносно політика Олексія Навального розпочаті первинні розшукові заходи, він оголошений в розшук з приписом про його затримання.

Про це повідомляє прес-служба управління ФСВП по Москві. Там розповіли, що з 3 березня 2015 року Навальний знаходиться на обліку філій управління по столиці. На Навального було покладено обов’язок з’являтися на реєстрацію в органи ФСВП не рідше двох разів на місяць аж до закінчення 29 грудня 2020 го призначеного йому випробувального терміну.

Протягом 2020 року Навальний неодноразово порушував умови випробувального терміну. Після кожного порушення йому виносилися попередження про можливість заміни умовного засудження на реальне позбавлення волі.

ФСВП врахувало факт лікування Навального в клініці «Шаріте» в Німеччині з 22 серпня. В установі надали інформацію про те, що 23 вересня Навальний був виписаний. Проте політик не з’явився на реєстрацію 23 жовтня. 23 листопада він повідомив ФСВП про те, що відновлює здоров’я в готелі Arabel в Берліні. Навальний не надав офіційне підтвердження лікування в готелі.

«Сам факт проходження відновлювальних процедур не є підставою для неявки на реєстрацію», – відзначили у ФСВП.

Поділитись