Висунута нова версія катастрофи з «Боїнгом» MH370

Висунута нова версія катастрофи з «Боїнгом» MH370

Зниклий в березні 2014 року Boeing 777 міг впасти в море в результаті “неконтрольованого швидкісного пікірування”.

Нову версію катастрофи авіалайнера озвучив експерт Майкл Екснер. За його словами, знайдений в серпні минулого року біля берегів Південної Африки уламок крила “майже напевно” належить малайзійському Boeing 777. А пошкодження відповідають версії “відділення елемента при зниженні”, пише The Mirror.

Нагадаємо, літак, що належить авіакомпанії Malaysia Airlines, виконував рейс MH370 – з Куала-Лумпура (Малайзія) в Пекін (Китай). Лайнер зник з екранів радарів через годину після вильоту. Пілоти перестали відповідати диспетчеру, вимкнули транспондер, що передає на землю інформацію про місцезнаходження повітряного судна. При цьому літак кілька разів міняв курс і висоту, після чого попрямував в сторону Індійського океану. Швидше за все, літак зіткнувся з поверхнею океану після повного використання палива.

На борту знаходилися 227 пасажирів і 12 членів екіпажу. У січні 2015 року всі вони офіційно були визнані загиблими. Знайти повітряне судно досі не вдалося, хоча уламки літака знаходили жителі Мадагаскару і Африки.

Поділитись