Вибух у гуртожитку на Чернігівщині: наслідки

Вибух у гуртожитку на Чернігівщині: наслідки

За фактом вибуху в гуртожитку в містечку Десна поліція відкрила кримінальне провадження, повідомляє Сектор комунікації поліції Чернігівської області.

Правоохоронці повідомили, що внаслідок вибуху загинув чоловік, ще трьох осіб доставлено до лікарні з пораненнями різного ступеня тяжкості.

“До поліції надійшло повідомлення, що в селищі Десна Козелецького району, що на Чернігівщинні, в гуртожитку пролунав вибух.
На місце події прибули слідчо-оперативні групи Козелецького району, Головного управління Нацполіції в Чернігівській області та вибухотехніки, керівництво поліції Чернігівщини. Роботу підлеглих на місці події особисто координував начальник ГУНП в Чернігівській області Володимир Нідзельський. Поліцейські встановили, що внаслідок вибуху невідомого предмета (попередньо гранати РГД-5) загинув один чоловік. Ще троє осіб доставлені до медичного закладу з пораненнями різного ступеня тяжкості”,- йдеться у повідомленні.

Наразі поліція встановлює всі обставини, які призвели до вибуху. Криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких — уламки вибухового пристрою.
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Вбивство) Кримінального кодексу України.

Триває досудове розслідування.

 

Поділитись