В Ужгороді затримали серійних крадіїв

В Ужгороді затримали серійних крадіїв

В Ужгороді в автомобілі марки “Ауді”, який зупинили для перевірки працівники поліції, виявили крадені акумуляторні батареї, які належать операторові мобільного зв’язку.

Як інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області, на автодорозі неподалік Ужгорода працівники патрульної поліції області спільно з працівниками карного розшуку та групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, маючи відповідну оперативну інформацію, зупинили для перевірки автомобіль марки “Ауді”. В салоні авто перебували два жителі міста Ужгород віком 38 і 39 років, один з яких раніше судимий.

Під час огляду іномарки правоохоронці виявили та вилучили шість акумуляторних батарей. Як з’ясувалося, дані особи викрали іх з територіі базової станції одного з операторів мобільного зв’язку, яка розташована в селі Середнє на Ужгородщині.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення). Обох фігурантів справи затримано в порядку ст.208 КПК України і взято під варту.

Затримані підозрюються ще в чотирьох аналогічних крадіжках. У справі триває досудове розслідування.

Поділитись