В Україні почало діяти нове карантинне зонування

В Україні почало діяти нове карантинне зонування

З 28 вересня почало діяти нове епідемічне зонуваня.

У понеділок, 28 вересня, в Україні набуло чинності нове карантинне зонування. В “червону зону” знову повернувся Тернопіль. Таке рішення ухвалила Державна і регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що у червоній зоні заборонено роботу громадського транспорту; роботу ТРЦ, кафе і ресторанів. У помаранчевій  зоні заборонено роботу хостелів і турбаз; ресторанів, нічних клубів вночі; спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури (крім закладів, які можуть забезпечити відвідування не більше однієї особи на 10 кв. м приміщення); дитячих таборів; масові збори понад 100 осіб (одна людина на 20 кв. м). У жовтій зоні забороняється відвідувати установи соцзахисту, в яких знаходяться люди похилого віку (крім осіб, що надають послуги). Зелена зоні – обов’язкове носіння масок або респіраторів в громадських будівлях. 

За останню добу в Україні виявлено 2671 випадків захворювання коронавірусом. Від початку пандемії лабораторно підтверджено 201 305 випадків

Поділитись