В Одесі загасили масштабну пожежу після ракетного обстрілу окупантів

В Одесі загасили масштабну пожежу після ракетного обстрілу окупантів

В Одесі загасили масштабну пожежу після ракетного обстрілу.

Про це повідомляє ДСНС.

Підтверджується, що горів склад на площі 3000 кв. м.

Як ми писали, імовірно, горіли склади «Таврії-В».

В Одесі після ранкового прильоту «Іскандера» розпочалася масштабна пожежа. Розміри димного стовпа добре помітні на цьому відео. У міських пабликах закликають одеситів зачиняти вікна.

Крім того, на іншому ролику з місцевих телеграм-каналів чути хлопки вибухів на об’єкті, що горить. На кадрах, опублікованих у тому числі і поліцією, помітно, що приліт був якимсь великим складом.

Із масштабністю пожежі контрастують стримані коментарі влади: в ОВА заявили лише, що удар був по об’єкту цивільної інфраструктури.

Місцеві жителі у коментарях до повідомлень у міських телеграм-каналах зазначають, що удар був по складах гіпермаркету «Таврія-В», розташованих у районі колишнього заводу «Краян».

Кадри складів, що горять, схожі на інші фотографії логістичного центру «Таврії» (їх можна впізнати за номерами над ангарами). Але офіційно удару по цій локації ніхто не підтверджував.

Російські ЗМІ стверджують, що приліт був за «складом ракетного озброєння західного виробництва». Заявляється також, що «під удар потрапили до десяти іноземних фахівців». Україна цю інформацію не підтверджувала.

Поділитись