В Одесі після ворожої атаки зберігається дефіцит енергопостачання

В Одесі після ворожої атаки зберігається дефіцит енергопостачання

В Одесі після прильоту по об’єкту енергетичної інфраструктури було зупинено роботу ТЕЦ, двох міських котельних та насосних станцій водоканалу.

Про це повідомляє мер Геннадій Труханов.

Введено екстрені вимкнення світла. Водопостачання та водовідведення вже відновлено. Також відновлено роботу котелень у Пересипському районі. Відбувається запуск ТЕЦ.

Дефіцит енергопостачання зберігається.

«Вночі внаслідок російської атаки було пошкоджено обʼєкт енергетичної інфраструктури в Одеської області. В місті були введені екстрені відключення електроживлення, зупинена робота ТЕЦ, двох міських котелень та насосних станцій Інфоксводоканала.
Наразі водопостачання та водовідведення в місті відновлено. Також відновлено роботу котелень в Пересипському районі. Відбувається запуск ТЕЦ. У місті є дефіцит потужностей, тож прийнято рішення про тимчасову зупинку міського електротранспорту та збільшення на магістральних маршрутах кількості рухомого складу автобусів середнього та великого класів. За інформацією енергетиків, на пошкодженому обʼєкті проводяться відновлювальні роботи. На цей період прийнято рішення відкрити в Одесі комунальні пункти незламності – це 161 пункт. Адреси є на офіційному сайті Одеської міської ради. В пунктах є можливість зігрітися, випити чай та каву, а також зарядити гаджети. Також працюють усі міські бювети, органи влади, медичні установи, центри надання адміністративних послуг – все, що ми минулоріч облаштовували генераторами. Тримаємось та працюємо далі», – наголосив Труханов.

Поділитись