В Краматорському районі внаслідок обстрілів загинула родина

В Краматорському районі внаслідок обстрілів загинула родина

Російська армія обстріляла Зарічне Лиманської громади на Донеччині. Внаслідок обстрілів загинули чоловік та його матір, які перебували надворі.

Про це повідомляє Донецька ОДА.

За попередньою інформацією, російські війська відкрили вогонь з мінометів по Зарічному в Краматорському районі. Від влучання снарядів на територію приватного домоволодіння вбито дві людини — 55-річну матір та її 33-річного сина, які перебували надворі.

На Донецькому напрямку вночі росіяни обстріляли Авдіївку з танків, а зранку з артилерії і Градів — пошкоджено 2 будинки. В Очеретинській громаді пошкоджено 8 будинків: 6 у Новоселівці Першій і 2 в Орлівці. У Курахівській громаді обстріляні Курахівка і Острівське — без жертв.

На Волноваському напрямку у Шахтарському Великоновосілківської громади пошкоджено 2 будинки. Вугледар потрапив під обстріли 31 раз.

На Горлівському напрямку у Часовоярській громаді пошкоджено 5 приватних будинків, 2 багатоповерхівки і 1 інфраструктурний об’єкт. 1 будинок пошкоджено у Торецьку, ще 1 — у Північному. У Соледарській громаді під вогнем Роздолівка, Васюківка і Міньківка.

Поділитись