В Єревані знайдена мертвою «дочка російського генерала»

В Єревані знайдена мертвою «дочка російського генерала»

Слідчий комітет Вірменії порушив кримінальну справу за статтею «доведення до самогубства» через загибель жінки, яку місцеві ЗМІ називають дочкою генерала ФСБ.

Раніше спеціалізується на кримінальних новинах ресурс shamshyan.сом повідомив про загибель в Єревані «дочки генерал-лейтенанта ФСБ».

«Близько 17:40 У відділення поліції Канакер-Зейтун надійшов дзвінок про те, що на балконі одного з будинків на вулиці Давида Анахта було знайдено тіло жінки.

Як повідомляє фотокореспондент Гагік Шамшян, на місце події прибула оперативна група відділу поліції Канакер-Зейтун на чолі з начальником управління Навасардяном.

Прибула також група слідчого відділу Канакер-Зейтун Слідчого управління Слідчого комітету Вірменії на чолі з начальником відділу.

Поліція і слідчі виявили на балконі труп 40-річної жінки, а поруч з трупом знайшли пістолет. За словами фотокореспондента, батько загиблої – генерал-лейтенант Федеральної служби безпеки Російської Федерації (ФСБ). Знайдений поруч з тілом пістолет є його нагородних зброєю», – йдеться в повідомленні.

Поділитись