Український політолог розповів, що давно думав над тим, щоб залишити російське ток-шоу

Український політолог розповів, що давно думав над тим, щоб залишити російське ток-шоу

Український політолог, голова правління громадської організації «Європейський рух України» Вадим Трюхан, який напередодні, 25 жовтня, звинуватив телеведучого програми «60 хвилин» Євгена Попова в хамстві і був вигнаний зі студії «Росії 1», прокоментував інцидент.

На своїй сторінці в Facebook він заявив, що давно думав про те, щоб піти з телепередачі.

«Мабуть ніколи раніше не було такого радісного відчуття ейфорії. Воно й зрозуміло. Адже вирвався з реального дурдому, в який перетворилася програма “60 хвилин”, – повідомив він. У той же час Трюхан додав, що майданчик телепередачі дозволяв йому доносити свою позицію до мільйона глядачів.

Експерт також звинуватив ведучих і опонентів в тому, що у них немає аргументів і вони “виконують завдання зверху”, шляхом погроз і хамства. «Але вчора все вирішилося само собою. З другого разу (вдень була проба пера) ввечері ведучий таки вигнав зі студії, бо крити правду було нічим”, – резюмував український політолог.

Вадим Трюхан покинув студію телеканалу після того, як під час обговорення ситуації на Донбасі гість передачі заявив, що він і його опоненти-росіяни ніколи не зійдуться на думці, оскільки у сторін «діаметрально протилежні національні інтереси». Після цих слів Трюхана почали перебивати інші учасники, що він сприйняв негативно.

“Коли у вас будуть закінчуватися аргументи, ви будете грубіянити, кидатися, погрожувати, діяти, як любить Попов”, – сказав політолог. Попов в свою чергу заявив, що ці звинувачення без відповіді не залишаться, і попросив українського гостя покинути студію.

Поділитись