Українські виробники аграрної техніки виходять на ринок Європи

Українські виробники аграрної техніки виходять на ринок Європи

Українські виробники сільськогосподарської техніки вперше візьмуть участь у найбільшій агропромисловій виставці Європи — AGROSHOW 2018, яка традиційно відбудеться в Польщі у Беднарах поблизу Познані з 20 по 23 вересня 2018 року.

Виставка AGROSHOW вважається найбільшою аграрною виставкою у Європі, зауважують у прес-службі компанії «Експосервіс Україна», яка є ініціатором та організатором участі українських компаній у даній виставці. 

Так, на території аеродрому у Беднарах вздовж злітної смуги розташується понад 1000 експонентів на площі понад 120 гектарів. Саме тут традиційно, з 1999 року зустрічаються найкращі виробники сільськогосподарської техніки із провідними агрохолдингами.

«Відвідують AGROSHOW близько 150 000 людей з усієї Європи. Велика цікавість до події пов’язана із вдалим форматом, що передбачає як бізнес так і фестивальну складові, а також вигідним розташуванням у Західній Польщі, що дозволяє швидко та зручно дістатися учасникам та відвідувачам із Німеччини, Чехії, Словаччини, країн Прибалтики та Північної Європи», — зауважили в компанії.

Як зазначає agravery.com, в цьому році українські виробники візьмуть участь у AGROSHOW у форматі колективного стенду, який буде розташований на першій лінії у центральній частині експозиції на площі 1000 м².

«Саме такий формат колективного стенду дозволить об’єднати зусилля учасників в організації та тематичному оформленні стенду, застосування маркетингових інструментів для привернення уваги до стенду, організації кейтерингу та гест-сервісу, запрошення іноземних делегацій, тощо», — впевнені в компанії «Експосервіс Україна».

Поділитись