Українок запрошують долучитись до соцпроєкту реабілітації ветеранів АТО

Українок запрошують долучитись до соцпроєкту реабілітації ветеранів АТО

Українських жінок запрошують долучитись до соціальних інвестицій проєкту “Будь потужною на 300W” для закупівлі роботизованого апарату для відновлення ходи ветеранам АТО/ООС.

Про це під час пресконференції в Укрінформі розповіла директорка Благодійного фонду KRAN Інна Данченко.

“Метою проєкту є згуртувати триста успішних, дієвих, активних і нешаблонно мислячих українських жінок за кордоном і в Україні для того, аби допомогти ветеранам, які проходять відновне лікування і нейрореабілітацію в центрі NODUS, відновити ходу власними ногами. Завдяки сучасним технологіям і спеціалізованому лікуванню таких бійців можна підняти на ноги”, – зазначила вона.

Данченко повідомила, що в рамках проєкту очікується закупівля роботизованого апарата для відновлення ходи, до проєкту вже долучилась 41 учасниця. Сам апарат дасть змогу розширити можливості центру ефективно проводити нейрореабілітацію для ветеранів.

Вона також відмітила, що повна вартість комплексу становить 320 тисяч євро, однак імпортер обладнання “з огляду на мету проєкту робить значну знижку”, і апарат коштуватиме 300 тисяч євро. При цьому, зазначила Данченко, дедлайн проекту – 25 грудня 2019 року, детальні реквізити оприлюднено на сайті благодійного фонду, пише ukrinform.ua.

Поділитись