Комітет ВР з питань нацбезпеки та оборони розглядатиме звільнення Безуглої

 Комітет ВР з питань нацбезпеки та оборони розглядатиме звільнення Безуглої

 Комітет ВР з питань нацбезпеки та оборони розглядатиме звільнення «слуги народу» Безуглої з посади голови підкомітету.

«Завтра має відбутись засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Після серії дописів в соцмережі Мар’яни Безуглої, які створюють підвалини для руйнування єдності в суспільстві, підривають довіру до військового керівництва держави в умовах воєнного стану, згідно рішення нашої фракції, ініціювала розгляд на комітеті питання щодо позбавлення її посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного нагляду та контролю», – повідомила нардепка «ЄС» Ірина Фріз.

Водночас військовий сапер, який отримав тяжке поранення на війні, Юрій Гудименко подав заяву до Служби безпеки України щодо правової кваліфікації дій, вчинених нардепкою: «Якщо Марʼяна Безугла знає сенс того, що говорить, то вона вчиняє злочин, передбачений ч. 1 ст. 328 Кримінального Кодексу («Розголошення відомостей, що становлять державну таємницю, особою, якій ці відомості були довірені або стали відомі у зв’язку з виконанням службових обов’язків».

Зазначимо, що після вчорашніх заяв Безугла продовжила критику дій Головнокомандуйочого ЗСУ Валерія Залужного висунувши нові обвинувачення на його адресу.

Поділитись