Українцям порадили утримуватися від поїздок до Лівії

Українцям порадили утримуватися від поїздок до Лівії

З огляду на ескалацію останнім часом бойових дій в західних районах Держави Лівія, зокрема у передмістях лівійської столиці, а також ймовірність подальшого загострення безпекової ситуації, в черговий раз українців закликають утримуватися від поїздок до Лівії, а тих, хто продовжує перебувати у цій країні, зокрема у м. Тріполі, невідкладно залишити її територію.

Про це повідомляє Посольство України в Лівії на своїй сторінці в “Фейсбуці”.

– Звертаємо увагу, що можливості реагування на критичні ситуації та надання допомоги нашим співвітчизникам у цій країні суттєво обмежені, у тому числі з огляду на передислокацію у лютому 2015 року Посольства України у Державі Лівія до Тунісу через загрозу безпеці його персоналу, – йдеться у повідомленні.

У разі необхідності отримання екстреної допомоги або сприяння в організації виїзду з Лівії та повернення на Батьківщину, громадянам України слід звертатися до Посольства України у Туніській Республіці за номером телефону: +216-941-273-42, електронна пошта: [email protected], або на цілодобову «гарячу лінію» МЗС України: +38-044-238-16-57, електронна пошта: [email protected].

Поділитись