Українці визнали Monobank найкращим банком року

Українці визнали Monobank найкращим банком року

У столичному TAO Event Hall відбулася церемонія нагородження за особливі досягнення в банківській сфері – FinAwards 2020.

Засновники премії – популярні сайти України про фінанси та інвестиції Finance.ua і Minfin.com.ua. А її організатор – один з провідних конференц-майданчиків країни в сфері фінансів і технологій, компанія BankOnline.

32 банки нашої країни боролися за перші місця в 15 номінаціях. Одну з головних нагород вечора – звання «Народного банку» отримав Monobank. До трійки лідерів на цю премію також увійшли Альфа-Банк і ТАСкомбанк.

Як вибирали? На звання «Народного банку» відбирали банки, які піклуються про свою репутацію, надають кращі клієнтські сервіси, мають кваліфікований, ввічливий персонал для роботи з клієнтами. Банки, для яких клієнти – головна цінність.

Параметри банків з найвищою якістю обслуговування клієнтів роздрібного бізнесу вираховувались через відгуки відвідувачів сайту “Мінфін”. Модератори сайту перевіряють коментарі користувачів і за їх підсумками оновлюють Рейтинг народних банків.

Зазначимо, що Monobank є лідером рейтингу і вже другий рік поспіль перемагає в номінації на звання «Народного банку».

Поділитись