У Запоріжжі жінка погрожувала підірвати потяг: відкрито кримінальне провадження

У Запоріжжі жінка погрожувала підірвати потяг: відкрито кримінальне провадження

У Запоріжжі поліція відкрила кримінальне провадження стосовно жінки, яка погрожувала підірвати потяг, повідомляэ Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Жителька Запорізької області, яка їхала в потязі сполученням “Київ – Маріуполь” вимагала його зупинити та погрожувала вибухом у разі відмови.

“1 вересня о 02:25 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області по спецлінії “102” надійшло повідомлення від жінки. Громадянка вимагала зупинити потяг, в якому їде, а у разі відмови погрожувала замінувати і підірвати його. Працівники поліції з’ясували, що дзвінок надійшов з мобільного телефону, номер було одразу визначено і встановлено, що на момент надходження повідомлення, потяг сполученням “Київ – Маріуполь” вже прямував із Запоріжжя до Києва.  Подальшими оперативно-пошуковими діями, працівники поліції встановили особу телефонної «мінерши». Нею виявилася жителька міста Енергодар 1997 року народження. Правоохоронці зняли її з потягу на  залізничній станції в Дніпропетровській області. Жінка знаходилася в стані алкогольного сп’яніння”, – йдеться у повідомленні.

Слідчим Комунарського відділення поліції розпочато досудове розслідування  у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 259 Кримінального Кодексу  України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

За свою нетверезу витівку молода жінка може отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Фото Олександри Буділки (з архіву FOTOmedia)

Поділитись