У Запоріжжі працівниця НДПІ землеустрою попалася на хабарі

У Запоріжжі працівниця НДПІ землеустрою попалася на хабарі

Оперативники Управління стратегічних розслідувань в Запорізькій області Національної поліції України, слідчі ГУНП в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом Запорізької місцевої прокуратури №1, затримали начальницю одного з відділів державного підприємства “Запорізький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою”.

Остання вимагала 20 тисяч гривень за оформлення та видачу документації на приватизацію земельної ділянки з подальшим внесенням відомостей до Державного земельного кадастру (з метою присвоєння земельній ділянці кадастрового номеру). Подібна послуга надається безкоштовно, повідомляє Відділ комунікації поліції Запорізької області.

Фігурантку справи було затримано одразу після одержання 9 тисяч гривень та 400 доларів США неправомірної вигоди.

На даний час жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Поділитись