У Вінницькій області зарізали громадянина Білорусі. ВІДЕО

У Вінницькій області зарізали громадянина Білорусі. ВІДЕО

У Вінницькій області в селі Никифорівці сталося вбивство 82-річного громадянина Білорусі. Його знайшли мертвим у власному будинку. Про це повідомляє Нацполіція у п’ятницю, 28 серпня.

За словами начальника Головного управління Національної поліції  у Вінницькій області Івана Іщенка, для розкриття цього злочину задіяли найкращих  фахівців слідчого управління, управління карного розшуку, поліцейських Немирівського відділу поліції.

На підставі зібраної інформації та оперативних даних  поліцейські встановили особу підозрюваного та вчора його затримали. 22-річний  молодик, родом із Хмільницького району, раніше притягувався до кримінальної відповідальності та не має постійного місця проживання.

Попередньо встановлено, що 82-річний громадянин Білорусі  приїхав до села Никифорівці, де мав приватний будинок. Ввечері, 24 серпня, затриманий проник до помешкання іноземця і був помічений господарем. Під час конфлікту зловмисник ножем кілька разів вдарив потерпілого і втік. Тілесні ушкодження, завдані пенсіонеру, виявилисья несумісними з життям.

Підозрюваний  затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до 15 років.

Поділитись