У столиці правоохоронці викрили «масажний» бордель

У столиці правоохоронці викрили «масажний» бордель

Стало відомо, що у столиці правоохоронці викрили «масажний» бордель. У квартирі троє дівчат надавали послуги еротичного масажу.

Організаторці такого бізнесу загрожує до семи років позбавлення волі, передає cripo.com.ua.

Працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Головного управління Національної поліції у м. Києві, співробітники Київської місцевої прокуратури №3 та слідчі Деснянського управління поліції припинили функціонування притону.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський, у салоні працювало троє жінок із Київської  області, Росії та міста Херсон.  Вартість послуги складала  300 грн. Робітниці отримували 40% від доходу.

«Організаторка – 50-річна фастівчанка, яка орендувала квартиру на вулиці Закревського. Жінка-підприємець оформила масажний салон на свою доньку та щороку сплачувала мито державі. Клієнтів  знаходили через інтернет- оголошення та через візитівки. Затримана раніше відбувала покарання за аналогічний злочин».

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, правоохоронці провели обшуки за адресою борделю та проживання фігурантки, звідки вилучили гроші, мобільні телефони, комп’ютерну техніку та банківські картки.

Організаторці злочинного бізнесу оголошено про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до семи років позбавлення волі.

Поділитись