У США зник компромат на сина Джо Байдена Хантера

У США зник компромат на сина Джо Байдена Хантера

У США зник компромат на сина Джо Байдена Хантера.

FoxNews стверджує, що отримав від джерела “справжні і жахливі” документи на Хантера, але при пересиланні з однієї редакції до іншої … вони зникли.

У понеділок, 26 жовтня, телеканал отримав від джерела ряд документів про сім’ю Байден, розповів в ефірі ведучий Такер Карлсон. За його словами, Fox News вважає документи достовірними.

За словами Карлсона, він і його колега, що знаходилися в Лос-Анджелесі, попросили продюсера надіслати їм ці документи з Нью-Йорка, однак в процесі пересилання вони пропали.

«Документи про Байдена так і не прибули в Лос-Анджелес. У вівторок вранці ми отримали від транспортної компанії інформацію про те, що наша посилка була розкрита, а вміст зникло», – поділився ведучий.

Компанія провела розслідування, однак на даний момент «жодної робочої теорії» про те, як документи могли пропасти, уклав Карлсон.

Раніше газета New York Post опублікувала ряд статей, заснованих на листуванні, нібито виявлену на ноутбуці Хантера Байдена, який був знайдений в одній з ремонтних майстерень штату Делавер. Господар майстерні зробив копію його жорсткого диска, яка потім була передана особистому адвокату президента США Дональда Трампа Руді Джуліані. Юрист потім надав електронні матеріали ЗМІ.

В одному з матеріалів видання містилася листування Хантера і глави української компанії Burisma Вадима Пожарського. На той момент Хантер-молодший був членом ради директорів організації.

В одному з листів, яке датоване 17 квітня 2015 року, Пожарський нібито висловлює подяку Хантеру Байдену за те, що той запросив його до Вашингтона для зустрічі з Джо Байденом, який в той час був віце-президентом. Газета вказує, що в іншому листі він просить Байдена-молодшого поміркувати, як той може скористатися власним впливом для надання допомоги компанії.

Поділитись