У США знайшли ще один компромат проти Трампа

У США знайшли ще один компромат проти Трампа

Представники Демократичної партії Сполучених Штатів знайшли ще одну зброю проти колишнього президента країни Дональда Трампа, повідомляє Reuters.

Комітет Палати представників Конгресу США проголосував за оприлюднення частково відредагованих податкових декларацій Трампа у період з 2015 до 2021 року. Уточнюється, що члени Республіканської партії голосували проти публікації документів на підставі того, що це може створити поганий прецедент.

Зазначається, що відмова політика публікувати податкові декларації може спрацювати проти неї на майбутніх виборах 2024 року. Демократ Річард Ніл наголосив, що у партії мало часу для дії, оскільки республіканці можуть отримати більшість у Палаті представників уже у січні.

Хоча кандидати в президенти США згідно із законом не зобов’язані подавати виборцям свої податкові декларації, вони робили це протягом десятиліть, проте Трамп став винятком, пише Bloomberg. За його словами, він вирішив не оприлюднити свої податкові документи, доки його перевіряє Податкова служба, при цьому немає закону, який забороняв би оприлюднити податкові декларації під аудитом.

Раніше екс-глава держави висунув свою кандидатуру на пост президента країни. 2020 року він програв на виборах чинному лідеру США Джо Байдену, після чого Трамп став закликати до проведення нового голосування.

Поділитись