У США злякалися нової війни після припинення Росією місії при НАТО

У США злякалися нової війни після припинення Росією місії при НАТО

Читачі сайту телеканалу Fox News прокоментували відповідні заходи Москви на висилку дипломатів при НАТО.

Багато хто переконаний, що альянс давно втратив свою актуальність і тільки погіршує обстановку на міжнародній арені.
“Весь задум НАТО вичерпав себе десятиліття назад. Але люди, які стоять за організацією, відчайдушно боролися за те, щоб зберегти її фінансування і могутність, навіть коли в ній більше не залишилося сенсу”, – зазначив користувач з ніком Drowlord101.

“Ідея про те, що наші війська в Європі захищають ЄС з його 17-трильйонним ВВП від Росії, просто сміховинна. Всім відомо, що вся суть НАТО в корупції. Росіяни просто не хочуть витрачати гроші на безглузду місію в марною НАТО”, – вважає JoshuaV.

“Легко лаяти Росію за розрив зв’язків. Але ось що цікаво: за день до цього розриву Росії з НАТО, перед самим візитом Ллойда Остіна до Києва і Тбілісі, напередодні всього цього в Пентагоні заявили, що двері НАТО для України і Грузії в принципі відкриті” – написав Warrior.

“Буде конфлікт, тому що НАТО веде себе як в 90-е, коли ніхто в світі не міг протистояти її агресії. В результаті вони нічого не засвоїли, час витрачено даремно. З оборонної організації НАТО перетворилася в хуліганську, яка веде війни по всьому світу “, – обурився dallascena.

“Китай хоче війни через Тайвань, а Росія” призупиняє свою місію в НАТО “після того, як стала новим кращим другом Пекіна? Спасибі Джо Байдену за підготовку сцени для Третьої світової війни”, – підсумували читачі.

Поділитись