У США сумніваються у здатності Сунака покращити економіку Британії

У США сумніваються у здатності Сунака покращити економіку Британії

Новий прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак надто відчужений від повсякденного життя.

Ця особливість не дозволить йому врятувати країну. Такого висновку дійшла газета New York Post. Як йдеться у публікації, новий прем’єр-міністр Великобританії “гарантовано не врятує країну”.

Видання пише, що Сунак, як і раніше, «глибоко відірваний» від держави, якою збирається керувати. При цьому Британії зараз необхідний «жалісливий лідер», оскільки її економічні та соціальні проблеми досягли піку.

Як приклад New York Post наводить ситуацію, коли у березні цього року Ріші Сунак влаштував фотосесію на заправці з метою реклами своєї діяльності на посаді міністра фінансів. Однак цей хід себе не виправдав: власником скромного Kia Rio червоного кольору на знімку виявився не він, а потім Сунак зробив ще одну помилку, не впоравшись із безконтактною оплатою.

У статті наголошується, що найкращого прикладу відірваності Сунака від повсякденного життя і вигадати не можна. New York Post резюмує, що Консервативна партія Британії через 12 років при владі не може запропонувати нічого нового.

Ріші Сунак став третім прем’єром Британії цього року. До цього у відставку подав Борис Джонсон. Обрана після нього на посаду прем’єра Ліз Трасс керувала Британією лише 44 дні, а потім змушена була піти на тлі критики нового плану підтримки економіки.

Поділитись