У Ростовській області РФ впали уламки невідомих ракет

У Ростовській області РФ впали уламки невідомих ракет

На території Усть-Донецького району Ростовської області впали уламки невідомих ракет.

Жителі Усть-Донецького району Ростовської області повідомили про виявлення на території регіону уламків невідомих ракет. Останні, зважаючи на все, впали тут 8 січня 2023 року, оскільки відеокадри були зроблені місцевими жителями напередодні днем. Судячи за формою та розмірами уламків, мова йде про зенітні керовані ракети 5В55 комплексу С-300 або С-400.

На відеокадрах можна побачити фрагменти ракет, що впали на території Ростовської області. Місцевим жителям вдалося виявити три великі уламки, які, як стверджується, належать трьом різним ракетам. На даний момент місце виявлення уламків ракет оточено, що вказує на той факт, що останні становлять небезпеку для цивільних осіб, і, ймовірно, російським військовим доведеться їх ліквідувати на місці.

Кому саме належать уламки ракет, що впали на території Усть-Донецького району Ростовської області – невідомо, проте кордони Усть-Донецького району віддалені від поточних позицій українських військ на відстань близько 230 кілометрів.

Офіційних заяв щодо цього поки що немає, однак, як стверджують жителі Усть-Донецького району, 8 січня над регіоном можна було почути кілька сильних хлопків.

Поділитись