У Польщі почали продавати молоко від нового вірусу nCoV

У Польщі почали продавати молоко від нового вірусу nCoV

Шахраї, які продають чудодійні молоко і талісмани від коронавірусу, з’явилися в Польщі, повідомив прес-секретар головного коменданта поліції Польщі Маріуш Цярка.


За останніми даними, в Польщі офіційно підтверджено 25 випадків зараження коронавірусів.

“З’явилися шахраї, які ходять по домівках і пропонують для продажу різного роду ліки, чудодійне молоко, чудодійні талісмани”, – сказав Цярка в ефірі Польського телебачення.

“На жаль, є такі злочинці, які використовують також людські проблеми, особливо непотрібну паніку, пов’язану з вірусом”, – продовжив він. Представник поліції попросив негайно повідомляти в поліцію про подібні факти.

“Ще раз нагадую, щоб таких людей не впускали, не вірили в чудо. Якщо були такі випадки, що хтось пропонував якісь талісмани, таке молоко або щось ще, негайно інформуйте про це поліцію”, – сказав він.

Цярка також нагадав, що поліцейські здійснюють контроль за дотриманням карантинного режиму над громадянами, які поміщені на домашній карантин. У зв’язку з цим він зазначив, що поліцейські не можуть проводити подібні перевірки в цивільному одязі.

“Поліцейські, які можуть з’явитися на порозі будинку, обов’язково будуть у форменому одязі. Неможливо, щоб поліцейський був в даному випадку одягнений в цивільне”, – сказав Цярка.

За останніми даними, число заражених в материковому Китаї склало близько 81 тисячі осіб, померли 3158, вилікувалися понад 61 тисяч хворих. За інформацією ВООЗ, за межами КНР померли 872 людини.

Поділитись